All-in-1 Bambusz Tál Szárító Állvány a Evőeszközökkel Jogosultja Műszál Szárítás, Szőnyeg Szett. Nagy Összecsukható 3 Tier Fából készült Étel, Szárító Állvány Bambusz Evőeszközökkel Szárító Állvány 15 Összesítő Étel Mat.

All-in-1 Bambusz Tál Szárító Állvány a Evőeszközökkel Jogosultja Műszál Szárítás, Szőnyeg Szett. Nagy Összecsukható 3 Tier Fából készült

Rendeléséhez elérhető
HUF 6068.25
Készleten:

♻️BAMBUSZ edényszárító A NAGY TERHELÉS : Ha szereted, hogy a levegő száraz, az ételek a konyhában, edényszárító, de nem szeretem a nedves penészes-higiénikus tapasztalat, hogy jön, ha sok ételek nem-a-sok-terület; ideje, hogy kipróbáld a nagy, összecsukható bambusz szárító, hogy több levegő áramlik, mint valaha!Ha pedig tudod, hogy valaki, aki szeretne egy fa edényszárító, mi ajándék dobozos neked!. ♻️FOKOZAT-EGY BAMBUSZ a felső szint, mely akár 18 lap, míg a 6 x 3" evőeszköz tartó egy magasabb hátsó falon annak biztosítása érdekében, edények nem esik ki, valamint fontosnak tartja a flush, hogy mindkét oldalán a fa szárító állvány két horgot.Tartsa egy egész fiókban értékű ezüstöt!. ♻️MIKROSZÁLAS MAT : A szett tartalmaz egy 15" mikroszálas étel, szárítás, szőnyeg.Pop alatt a fát, edényszárító, vagy helyezze a pult mellett az állvány, az még nagyobb ételek, mint a fazekak, lábasok, vagy húsos!Valamint azért, mert az oldalon szintek hajlított, a víz húzta le, hogy egy helyen – nem kell üldözni!. ♻️BAMBUSZ TÁL GÁTLÓ A TERET : több szintek, valamint a fokozott szellőzés, a hegy ételeket, most már több hely, több levegőt!Mikor visszatér, hogy a fából készült étel gátló pár órával később, minden darab csont száraz, higiénikus, készen áll, hogy tegye el.Próbálja ki most a Bamboo-Felszerelés, Elégedettség, vagy a Pénz vissza!.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai