Képzési Síp, Kutya Képzés Síp Környezetbarát Kisállat hitel Tartós, Erős Kutya Klikkelő a Galambok

Képzési Síp, Kutya Képzés Síp Környezetbarát Kisállat hitel Tartós, Erős Kutya Klikkelő a Galambok

Rendeléséhez elérhető
HUF 1308.15
Készleten:

ROZSDAMENTES ACÉL : A Síp készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, erős, korrózióálló, tartós, ami használható sokáig.HASZNÁLT : A Képzés Síp célja, hogy a vonat a galambokat, hogy adja meg a fészert, akkor használatos, amikor a fiatal madarak haza etetni a fészerben. 100% vadonatúj : A Pet Supplies 100% vadonatúj, jó minőségű.KOMPAKT MÉRET : A Pet Képzési Eszköz kompakt méret, könnyű, hordozható, ez a kis síp, könnyen hordozható, illetve tárolja.BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT : Minden befejezi a Galambok Képzés Síp vagy nem mérgező, biztonságos, környezetbarát, egészségre, biztonságos, a gyermekek használni.Szolgáltatás : 1. Célja, hogy a vonat a galambokat, hogy adja meg a fészert, akkor használatos, amikor a fiatal madarak haza etetni a fészerben.2. Készült magas minőségű rozsdamentes acél, erős, korrózióálló, tartós, ami használható sokáig.3. Minden felületek nem mérgező, biztonságos, környezetbarát, egészségre, biztonságos, a gyermekek használni.4. A stílusos megjelenés, design teszi, hogy egy kiváló dekoráció az ön számára.Hangosan, kényelmes használni.5. Kompakt méret, könnyű, hordozható, ez a kis síp, könnyen hordozható, illetve tárolja.Specifikáció : Elem Típus : Whistle Material : Rozsdamentes Steel Weight : Kb. 26g/0.9 oz Size : Kb. 5.26 x 0,5 x 0,5 cm/2.1 x 0.2 x 0.2 a Csomag Lista : 2 x Whistle Note : 1. Kérem, engedje meg, 0‑2 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az új típusú, valamint a régi típusú ezt a terméket küldünk véletlenszerűen, illetve győződjön meg róla, hogy nem bánja, megrendelés előtt.

A tulajdonságokhoz

Item Type:
Whistle
Material:
Stainless Steel
Weight:
Approx. 26g/0.9oz
Size:
Approx. 5.26 x 0.5 x 0.5cm/2.1 x 0.2 x 0.2in
Package List:
2 x Whistle :
1. Please allow 0‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

A kategória legjobb javaslatai