Valóban Zsemle Glowry Fenék A Tejszínt, Majd A Szérum Be! Átitatva, Görögdinnye, E-Vitamin & Búza Protien Boost! Feszesítő, Illetve Fenék Simítás Lengyel Krém, Fenék Szérum Tiktok Vírusos! Vegán Kegyetlenség Ingyenes!

Valóban Zsemle Glowry Fenék A Tejszínt, Majd A Szérum Be! Átitatva, Görögdinnye, E-Vitamin & Búza Protien Boost! Feszesítő, Illetve

Rendeléséhez elérhető
HUF 11340.00
Készleten:

KÉNYELMES BEÁLLÍTANI : Valóban Zsemle Glowry Fenék Szérum meg a seggbe Vaj.FENÉK VAJ LEGFONTOSABB ÖSSZETEVŐK : Búza protein, görögdinnye kivonat.GYÖNYÖRŰ DERRIÉRE : Búza fehérje film-alkotó tulajdonságok növeli a keménység a bőrt, miközben minimálisra csökkenti a megjelenése a finom vonalak, a narancsbőrt.Amino-gazdag görögdinnye kivonat majd intenzíven hidratálja, meg feltupírozni a bőr.FENÉK SZÉRUM NAGY teljesítményű ÖSSZETEVŐK : barack, narancs virágos, görögdinnye.ERŐSÍTSE MEG a CÉG : Ez a könnyű flash-elnyelő formula erősítése, a cég pedig hidratálja a bőrt hagyva a popója látszó világos, határozott.Valóban ez a Zsemle Glowry Húzza & Ragyogás Fenék Szérum fogja kezelni a bőrt, mint az arany.Készült barack, narancs virágos, görögdinnye - ez a keverék magas teljesítő összetevők azonnal adja meg a csöves a kövér, s fény el, amire mindannyian vágyunk.Ez a könnyű flash-elnyelő formula erősítése, a cég pedig hidratálja a bőrt hagyva a popója látszó világos, határozott.Adja meg a feneke egy extra lökést Valóban van Zsemle Glowry Húzza & Ragyogás Fenék Simítás Vaj.A két fő összetevő - búza protein, görögdinnye kivonat, hagy ön-val egy cég fenekemet, ami fénylik.Búza protein film-alkotó tulajdonságok növeli a keménység a bőrt, miközben minimálisra csökkenti a megjelenése a finom vonalak, a narancsbőrt.Amino-gazdag görögdinnye kivonat majd intenzíven hidratálja, meg feltupírozni a bőr.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai