Műanyag Fogpiszkáló Otthoni fogfehérítésre Eszköz, 150pcs 2 módja Szóbeli Fogászati Csákány fogpiszkálót, Fogköztisztító Kefével Hordozható Esetben (Hajózás az USA-Tól)

Műanyag Fogpiszkáló Otthoni fogfehérítésre Eszköz, 150pcs 2 módja Szóbeli Fogászati Csákány fogpiszkálót, Fogköztisztító Kefével Hordozható

Rendeléséhez elérhető
HUF 1213.65
Készleten:

????【ELDOBHATÓ KEFE TISZTÍTÓ】- Készült, Magas minőségű, 2-utas Műanyag, kényelmes, hogy távolítsa el az ételmaradékokat.Eldobható design, dobd el minden használat után. ????【ANYAG】- Kiváló minőségű, 2-utas Műanyag, Élelmiszeripari szuper toughnes; szín : fehér. ????【HASZNÁLJA】- Lehet használni, mint a Fogköztisztító Kefe, vagy fogpiszkálóval.Távolítsuk el a lepedéket, ahol a kefe nem éri el.A szedés fel a maradékot, hogy tiszta teethl.Hotel, étterem, illetve otthoni használatra, stb. ????【CSOMAG tartalma】- 150pcs a Fogpiszkáló jön egy átlátszó műanyag dobozban. ????【GYORS SZÁLLÍTÁS】- Szállított TŐLÜNK helyi, ön kap 5-7 napon belül (csak NEKÜNK, helyi cím lesz gyors szállítás).Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése van a termékkel kapcsolatban.Meg fogjuk próbálni a lehető legjobban megoldani minden problémát.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai