ZZL Space Saver Vákuumos Tároló Zsák Kompressziós Zsák Elektromos Szivattyú (Jumbo ×2,Nagy ×2, Közepes×2) Paplan Ruhát (Szín : Rózsaszín)

ZZL Space Saver Vákuumos Tároló Zsák Kompressziós Zsák Elektromos Szivattyú (Jumbo ×2,Nagy ×2, Közepes×2) Paplan Ruhát (Szín : Rózsaszín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 5128.65
Készleten:

Ezek a szuper erő nagy kompressziós zsák ideális tárolására a szezon ruhák, ágynemű.A vákuum tömítő táskák használata erős szívó kivonat a levegő terjedelmes tárgyak, mint például ruházat, párnák.Biztosítsa, hogy a ruha marad friss, mint a nap, hogy csomagolja be.Ezek a space saver táskák célja, hogy bombabiztos, könnyen használható.Ne aggódj, a hosszú távú hatások tároló a helytakarékos táskák.Fogd ezeket a vákuumos tároló zsák ruhát, valamint védi a terméket.Használja ezeket a vezető jumbo vákuumos tároló zsák otthoni tárolás.Ha bármilyen probléma van a termék, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba E-mailen keresztül fogjuk megoldani a problémát, amint lehetséges.Termék Neve : Tároló Bags Material : Plastic Diameter : Mint shown Color : Pink What kap : Tároló Bags Electric Szivattyú X 1 (Feszültség : 110 V—220 V) Feszültség átalakító X 1 (Feszültség : 100~120) Alkalmas 110v, hogy 220v feszültség.Helyi plug lehet használni.Csomag Mennyisége helytakarékos Táska : 6 Pack Kindly 1. Megjegyzés. Ne tárolja a tételeket az éles sarkok.2. Ellenőrizze, hogy minden tétel száraz csomagolás előtt őket.3. Próbáld meg, hogy nem hagyja, hogy a tétel haladhatja meg a stop vonal.4. Annak érdekében, hogy a cipzár teljesen zárt, ujjainkat csúsztassuk végig a cipzár pályán.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai