VL6180X Szakmai tartománykereső Nagy Érzékenységű Optikai Kezdve Érzékelő Modul Gesztus Felismerő Gyors, Pontos Távolságot Egészen

VL6180X Szakmai tartománykereső Nagy Érzékenységű Optikai Kezdve Érzékelő Modul Gesztus Felismerő Gyors, Pontos Távolságot Egészen

Rendeléséhez elérhető
HUF 1402.65
Készleten:

TIME-OF-FLIGHT-ig TERJEDŐ ÉRZÉKELŐ : VL6180 X tartománykereső modul egy ideig-a-járat kezdve érzékelő.Az érzékelőt tartalmaz egy nagyon kis lézer forrás, illetve egy megfelelő érzékelő.VL6180 X képes észlelni, a "Time of flight", Vagy az ahhoz szükséges idő, hogy a lézert, hogy visszaszerezze az érzékelő számítani a távolság.TIME-OF-FLIGHT-ig TERJEDŐ ÉRZÉKELŐ : VL6180 X tartománykereső modul egy ideig-a-járat kezdve érzékelő.Az érzékelőt tartalmaz egy nagyon kis lézer forrás, illetve egy megfelelő érzékelő.VL6180 X képes észlelni, a "Time of flight", Vagy az ahhoz szükséges idő, hogy a lézert, hogy visszaszerezze az érzékelő számítani a távolság.PONTOS MÉRÉS : Ellentétben a legtöbb távolság szenzorok érzékelik a visszavert fény intenzitása vagy visszaverődési szög meghatározásához a távolság, VL6180 használ egy pontos óra, hogy mérje az időt, a fény, hogy lepattan a felszínre.Mivel ez használ egy nagyon szűk fényforrás, amely különbözik a ultrahangos szonár.nincs lineáris probléma, vagy "kettős képalkotás." Ezért a VL6180 X pontosabb. 5 MM-100 MM-KILINCS TÁVOLSÁG.VL6180 modul javasolt kezelni távolságra 5mm-100 mm.A kis mérete miatt, az érzékelő modul könnyen használható, bármely robot, vagy interaktív projekt.Használhatja bármely 3-5v-os tápegység, vagy logikai mikro-vezérlő.GYAKORLATI OPTIKAI KEZDVE ÉRZÉKELŐ : az Integrált intelligens optikai modul tökéletes közelség érzékelő, terjedő, illetve más funkciók, valamint I2 C interfész a készülék vezérlés, adat, két programozható GPIO.GYORSAN 2v8 - Kimeneti port, 2.8 V kimeneti feszültség keletkezett a fedélzeti feszültség szabályozó feldolgozás a bemeneti feszültség a VIN; GND - tápegység földre; I2 C kommunikáció pin : SCL - I2 C óra pin, csatlakozik a mester SCL; SDA - I2 C-adatok-pin-kódot, csatlakozik a mester SDA; pin : GPIO - Pin, hogy az érzékelő jelzésére használ az adatok kész.Megjegyzés : a pin-kimenet 0-2.8 V magas, illetve alacsony szintű.Ezt a pin-kód nem alkalmazható táblák, például az Arduino (Ezek a táblák 3.3 vagy 5 V magas szint), kell hozzá szinten átalakítás, ha az alkalmazott.SHDN - Shutdown pin-kód a sensor.By alapértelmezett sikerült magas.Van egy szint, átalakítás dióda, így használhatja a 3-5 V-os, a logika ezt a pin-kódot.Ha a pin-húzta alacsony, az érzékelő belép leállítás módban van.mi-szöveges táblázat td,.mi-szöveges táblázat th,;.mi-szöveg, táblázat, Csomag Lista : 1 x Érzékelő.

A tulajdonságokhoz

Pin Definition:
Power supply pin:
VIN - Power input pin. Voltage input range 3-5V; :
2v8 - Output port, 2.8V output voltage generated by the on-board voltage regulator processing the input voltage of VIN; :
GND - Power supply ground; :
I2C communication pin:
SCL - I2C clock pin, connected to the master SCL; :
SDA - I2C data pin, connected to the master SDA; :
Control pin:
GPIO - Pin that the sensor uses to indicate the data ready. Note that the pin output is 0-2.8V high and low level. This pin may not be applied to boards such as for Arduino (These boards are 3.3 or 5V high level), need to add level conversion if applied. :
SHDN - Shutdown pin of the sensor. By default it is pulled high. There is a level conversion diode so you can use 3-5V logic on this pin. When the pin is pulled low, the sensor enters shutdown mode. :
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
1 x Sensor :

A kategória legjobb javaslatai