Otthoni Spa Kezelés Kesztyű, Aktiválja a Bőr Levendula Illat Felszívódását Elősegítik a Paraffin Kezelés Kesztyűt a szépségszalonok Otthoni Használatra(#2)

Otthoni Spa Kezelés Kesztyű, Aktiválja a Bőr Levendula Illat Felszívódását Elősegítik a Paraffin Kezelés Kesztyűt a szépségszalonok

Rendeléséhez elérhető
HUF 9207.00
Készleten:

Kényelmes Használat : Paraffin viasz kesztyű olvadó víz nélkül speciális viasz olvad gép, amely alkalmas arra, hogy használja.Bőr Gondozása : Paraffin gyantázás kesztyű segít, vízlágyító, majd simító kopott, bőrkeményedés, repedt a bőr, hogy a bőr jobb.Gyógyító Bőr : Ideális a gyógyulás, illetve aktiválása bőr, paraffin kesztyű is ideális nyugtató merev ízületeket, izmokat.Széles körben Használható : Tökéletes használja a szépségszalonok pedig szintén az ön DIY kéz vagy a láb kozmetikai kezelések otthon.Elősegítik a Felszívódás : egy réteg, nem szőtt nettó ruhával, szivárgás bizonyíték van jó képesség, hogy elősegítik a bőr felszívódását.Szolgáltatás : 1. Bőr Gondozása : Paraffin gyantázás kesztyű segít, vízlágyító, majd simító kopott, bőrkeményedés, repedt a bőr, hogy a bőr jobb.2. Gyógyító Bőr : Ideális a gyógyulás, illetve aktiválása bőr, paraffin kesztyű is ideális nyugtató merev ízületeket, izmokat.3. Elősegítik a Felszívódás : egy réteg, nem szőtt nettó ruhával, szivárgás bizonyíték van jó képesség, hogy elősegítik a bőr felszívódását.4. Kényelmes Használat : Paraffin viasz kesztyű olvadó víz nélkül speciális viasz olvad gép, amely alkalmas arra, hogy használja.5. Széles körben Használható : Tökéletes használja a szépségszalonok pedig szintén az ön DIY kéz vagy a láb kozmetikai kezelések otthon.Hogyan kell Használni : 1. Melegítsük fel a kesztyűt forró vízben 5 percig.2. Várni, hogy a hőmérséklet-kijelző pirosra vált a banafin viasz, hogy kapcsolja be a folyadék.3. A kijelző sötét szürke, jelezve, hogy a kéz / láb fedezet lehet aprólékos munkával vágott használatra.4. Kesztyű / láb kesztyű körülbelül 15 percig.Specifikáció : Elem Típus : Paraffin Gyantázás Gloves Material : ABS, nem szőtt nettó cloth Flavor : Lavender Foot Kesztyű Mérete : Kb. 192 X 330mm / 7.56 X 12.99 in Hand Kesztyű Mérete : Kb. 195 X 270mm / 7.68 X 10.63 in Suitable : A szépség szalonok, otthoni használatra Csomag Lista : 2 x Kezét Viasz Glovesor2 x Láb Viasz Kesztyűt.

A tulajdonságokhoz

Item Type:
Paraffin Waxing Gloves
Material:
ABS, non woven net cloth
Flavor:
Lavender
Foot Gloves Size:
Approx. 192 X 330mm / 7.56 X 12.99in
Hand Gloves Size:
Approx. 195 X 270mm / 7.68 X 10.63in
Suitable:
For beauty salons, home use
Package List:
2 x Hand Wax Glovesor :
2 x Feet Wax Gloves :

A kategória legjobb javaslatai