Labda Dugattyút, Erős, Hordozható, Szén-Acél 10db Labdát Dugattyú Szett Labda Dugattyút a Mechanikus Eszközök, Bilincsek(M310(10DB))

Labda Dugattyút, Erős, Hordozható, Szén-Acél 10db Labdát Dugattyú Szett Labda Dugattyút a Mechanikus Eszközök, Bilincsek(M310(10DB))

Rendeléséhez elérhető
HUF 7951.50
Készleten:

【Könnyen Telepíthető】Ez a tavaszi dugattyút labda könnyen telepíthető, valamint kényelmes a használata.Vannak jó részei, amely a nyomás, pontos helymeghatározás. 【Erős, Masszív】Ezek a labdát dugattyú a szén-acél anyag, amely stabil, erős, tartós. 【Meed Az ön Igényeinek】Van összesen 10 darab labda a kar egy készletben, hogy lehet használni, számos projekt esetében. 【Széles körű Alkalmazását】A tavaszi dugattyú széles körben alkalmazható a mechanikus eszközök, ollók, formák, automata gépek, stb. 【Szerviz Garancia】van szakmai ügyfélszolgálatunkkal.Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, az első alkalommal.A szén-acél anyag, ezek a labdát a kar stabil, tartós.Széles körben alkalmazható a mechanikus eszközök, ollók, formák, automata gépek, stb.Vannak jó részei, amely a nyomás, pontos helymeghatározás.Könnyen telepíthető, valamint kényelmes a használata.Összesen 10 darab labda a kar egy készletben, hogy lehet használni, számos projekt esetében.

A tulajdonságokhoz

Material:
Carbon steel
Type:
M3*6, M3*8, M3*10, M3*12 (Optional)
Quantity:
10pcs
Weight:
4g / 0.1oz (approx.)
Package list:
10 * Ball Plungers :

A kategória legjobb javaslatai