Yohama-val 4 db Haj Hajgumit Csipke Haj Nyakkendő Női Divat Haj Tartozékok Lezárja a Haj Puha Szövet Lófarok Jogosultja Dekoráció Haj Konty, Mint Ajándékok.

Yohama-val 4 db Haj Hajgumit Csipke Haj Nyakkendő Női Divat Haj Tartozékok Lezárja a Haj Puha Szövet Lófarok Jogosultja Dekoráció Haj

Rendeléséhez elérhető
HUF 943.65
Készleten:

【MI LESZ】 : 4 db, 4 szín, méret (Lásd 2. ábra) készült jó rugalmas, puha anyagból, csipke, jó állagú, szép. 【4 NAGY SZÍNEK】 : nélkülözhetetlen darab a napi haj kiegészítők, könnyen párosítható semmit van a szekrényedben, jó a buli, bál, a munka. 【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】Minden hajgumi egy gumiszalaggal, nagyon puha, nem hagy nyomokat a hajad, kényelmes, divatos. 【MAGAS MINŐSÉGŰ】Válassza ki a magas minőségű anyag, valamint a háló elég szoros, ne aggódj, nem esik szét, majd húrok lestem ki. 【FELSŐ STANDARD】 : yohama-val haj hajgumit végzett minőség-ellenőrzés, mielőtt elhagyja a gyárat, kerülje a jelenléte szál.Ezek a haj hajgumit nagy, vastag vagy vékony haj, zsemle, lófarka, copfos, stb.lehetne más alkalomra kell, mint a napi, party, vacsora, sport, utazás.Ezek a haj gyűrűk puha szövet, van egy jó rugalmas.Minden haj zenekar egy tartós gumi kötél, amely képes elkapni a hajad, akkor majd nem fog fájni a hajad.

A tulajdonságokhoz

A kategória legjobb javaslatai